Systerdeal

Igår had ejag en mysig kväll med god mat och avslappnat sällskap med syster Becca. Tro mig. Trodde ALDRIG att det skulle gå så bra att bo ihop. Som jag tror att alla syskonpar är att man bråkar stup i kvarten. Men i vårat fall så har denna dåliga egenskap sinat hos oss.
Vi har blivit mer vänner och vi kommer bra överrens. Är glad att hon gillar Seymore också.Är inponerad över hennes kämparglöd faktiskt.
Hon praktiserar och pluggar som ett svin rent ut sagt. Hon gör det med hela sitt hjärta och själ. Avundas henne denna kämparglöd!
Att se henne i action gör mig så sugen på att börja plugga och kämpa för min egen utveckling också.
Hindret är dock lägenheten som måste betalas och armoteras... Så det får vänta tills hon fått jobb och vi kan byta plats. I ett hushåll behövs det åtminstonde en inkomstkälla.... studiebidrag och studialån kommer man inte långt med.
Åter till rubriken ovan.
Igår diskuterade vi att båda vill komma i form och få bort en stor del av våra kroppshyddor.
Så nu har vi en deal. inget socker och inplanerat schema för träning. Vi ska båda träna tillsammans och när vi inte kan träna ihop så ska vi ändå följa schemat fast med oss själva.
Delmålet är att när vi har följt schemat till punkt och pricka ska vi få unna oss en trevlig dag på stan. och detta innebär att fram tills dess är det köpstopp. Inga andra utgifter än räkningar och mat...

Så nu jävlar!
Ska publicera schemat senare :)





Kommentarer
mamma

Ser att Rebecca redan har bekymrade pannveck men kämpa på det är att bestämma sig att nu eller aldrig, är man två kan man göra olika rundor efter tycke och ork

2010-05-04 @ 10:59:15
Therese

Blir riktigt glad över att läsa det här inlägget.

Härligt när man har någon att träna med. Behövs ibland för att kunna motivera sig.

Ja hon har en jäkla glöd i sig. Det har hon alltid haft. Vet någon som inte ligger så långt efter på den fronten när hon väl bestämt sig för något DU.

Sen gäller det bara att hålla kvar det och det är det som är det svåraste.

2010-05-04 @ 21:33:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0