Sweet Sunday

Idag vart det en "sleep in day" . Sånna dagar är så mysiga.
I dag blir det nog inget speciellt att göra mer än att vi ska träffa ett par tyska kompisar som bor i Stockholm som är på besök i London.
Det blir en middag i China town och Lisen ska äta Peking Anka. Om ni aldrig smakat Peking Anka så rekommenderar jag denna ljuva maträtt.

Har inte så mkt mer att skriva just nu. Det får bli mer lite senare.



Kommentarer
Therese

Tackar, banan var riktigt go att springa men på något sätt tuffare än Göteborgs. Beror nog på att i göteborg är det längre men färre backar och här var det brantare kortare men flera backar. Så var mera trött denna gången än sist men kan ju även ha med att jag persade. Skulle vara kul om du hängde på nästa år för detta var absolut inte sista gången här. Gör det den är absolut värd att se. har ni haft de bra i helegn. Sitter nu på bussen hem och har ca 6:30 timme innan jag är hemma i vrigstad lite väntetid i jkpg. så det blir en lugn intensiv dag. lugn för benen och intensiv för huvudet ska plugga hela vägen, Hoppas det går lika bra som på vägen upp. Lite roligare att blogga igen händer lite mera än innan i vardagen.

Kram kram

2011-09-18 @ 12:25:28
URL: http://tezzanlife.blogg.se/
Therese

Sprang inte över väster bron gå in och kolla på stockholm halvmaratons hemsida så kan du se vart rundan gick. Var dock några andra riktiga backar som jag inte trodde fanns där. Var typ tvungen att plugga hade inlämning tills i fredags och till i kväll så gjorde klart båda två rabeterna på de timmar jag har spenderat i bussen den här helgen.

Haft en bra helg annars?

2011-09-18 @ 23:15:09
URL: http://tezzanlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0