Mamma knodd lunch

På väg att träffa mina nya kontakter från förlossnings kursen jag var på för ett par veckor sedan.
Skönt med lite socialisering och en orsak att piffa till sig en aning.Kommentarer
therese

Vilken snygg outfitt passar dig verkligen. Härligt med lite social kontakt med andra blivande mammor/ nyblivna. Hur gick det med tavlan??? Ska nu fortsätta ``riva håret´´ av mig när vi nu går in i slutfasen av uppsatsen. Ska bli gott med jul lov ch inte behöva åka någonstans. Håller nämligen på med praktiken nu också, så de dagar man är ledig därifrån så måste man in till skolan. Ska försöka fixa med bilderna till helgen. vet du om marie och leif är hemma på lördag eller om de ska åka iväg över helgen??? Ska den här helgen ha en riktig förberedelse inför julen Så mysigt :-). I morgon JULBORD med jobbet på HOks herrgård, lördag JUL godisbak med mamma och på söndag ev julskylltning i jkpg.
Kram på dig vännen.

Svar: Hej!Tack! Det är typ den enda outfitten som ser snygg ut på mig nu och är bekväm.

Pappa är nog hemma. Mamma är i hos rebecca och hälsar på och fixar tänderna. Innan du dyker in kan du ju slå en signal då han kan vara ute med Minou. Både Minou och seymore skulle nog bli glada att se dig :)

Julbord på hoks herrgård har jag hört är suveränt. Tror mamma jobbade där ett tag och de åt bordet där. Jag är så avundssjuk! 2 år i rad har jag missat julbord och det suger! Men har köpt sill, prinskorv och gravlax sås som vi ska njuta av på julen här hemma. Ska ge mig på att göra min egen rödbetssallad. Och den jul middagen kommer bli "my last supper" , Nä då. men efter den middagen kommer en ammande Lisen varas supernoga med maten och allt socker ska exluderas. Nu har jag levt i en "matfantasivärld" och det har varit underbart! Men när knodden kommer ska jag utnyttja viktnedgången genom ammning samtidigt som kosten ska hållas.
Jag har fått fråga tusen gånger vad jag vill ha i julklapp av Andy. och mitt enda svar är inneskor till gymmet eller PT sessioner. Och nu ser det ut som jag kommer få båda :) Så 2013 kommer att bli ett spännande och aktivt år, även om löpningen inte kommer att få ta nån plats förrän grunden är lagd igen. Powerwalks och hemmaövningar är något jag kommer spendera knoddens sovstunder med :)

Ser fram emot det!

Många kramar till dej och ät lite åt mig på julbordet osså!
Hälsa mor och far!

Kram
Lisenlife

2012-11-29 @ 12:34:59
URL: http://tezzanlife.blogg.se
Anonym

Vad fin du är vi kan väl höras av . Här är massor av snö. Och här är som vanligt mysigt. Har satt upp stjärnan o det blev julfint. Kram mamma

2012-11-30 @ 10:13:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0