Tristess gropen följt av mer nyttigheter

Kanske inte världens mest spännande dag men ändå en dag som behövs fyllas upp med lite aktivitet.
Planen för dagen är att besöka den så kallade "Tristess gropen" som i manna mun kallas simhallen. 45-60 min sprattel där ska genomföras.
Efter det ska det inhandlas något gott men genomnyttigt till middag. Just nu har jag ingen aning om vad varuvagnen ska fyllas med, men det löser sig alltid.
 
 
 


Kommentarer
therese

ohh vad jag önska att jag kunde hänga med dig till simhallen i dag. Härliga bilder du tog i helgen, syns verkligen att ni haft det hur härligt som helst. Snygga soffor föresten antar att du har lättare att ta dig ur dom eller????
Nä dags att återvända till min roliga syssla i dag Artikel läsning som faktist tro det eller ej den är intressant.

Svar: Vi hade det fint i Brighton även fast man är tacksam att åka där ifrån för att njuta av lugn och ro.Sofforna är supersköna och de passar fint i rummet. Mkt lättare för mig att resa på mig. Den sista veckan bojkottade jag den andra soffan. En kväll fick jag sitta där tills andy kom hem för att jag inte kom upp. haha!
Egentligen har jag ingen lust att simma då jag tycker att det är så tråkigt. Men det är det enda träning jag kan göra just ny. Gymmet är alldeles för tugnt just nu. Men lite rörelse måste utföras, annars dör jag och då får man ta vad man har. Pluss att det fyller ut i alla fall 2 timmar av dagens alla timmar vilket är skönt. Kan knappt vänta tills jag får min kropp tillbaka och jag kan ut och powerwalka. änkar dagarna nu!!

Lycka till med plugget!

MÅNGA KRAMAR!!!
Lisenlife

2012-10-24 @ 10:05:07
URL: http://tezzanlife.blogg.se
therese

fattar att du är glad över de nya sofforna :-). Träning är ett bra tidsfördriv och tänk vad ev mycket lättare det kommer gå för dig att komma igång sedan efter om allt går som det ska. Vilket det ska. Hur går det med dina drömmar, är det fortfarande hemska??? Själv var jag i turkiet och spelade fotboll i natt iklädd kattkostym :-) undra vad den drömmen betydde???

Svar: Haha! Turkiet i en kattkostym. Vilken söt bild jag fick framför mig!De är fortfarande ganska hemska. Men det är nog bara en fas. Jag har hört att mardrömmar är vanligt under graviditeten. Så jag hanterar det ganska bra. Jag har väl turen med mig att jag inte är en av de där gravida tjejerna som måste jobba in i det sista. Och det kan jag bara tacka Andy för. Evigt tacksam!
Jag hoppas att det kommer att hjälpa mig att komma igång så fort jag är läkt och det kanske till och med kan hjälpa mig att få kilona att rinna av mig.

Kramar
Lisenlife

2012-10-24 @ 17:53:40
URL: http://tezzanlife.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0