Vi mår fint!

Besöket hos barnmorskan var upplyftande. Knodden växer enligt plan, mitt blodtryck är perfekt och hjärtat tickar som det ska där inne.
Det är underbart att höra de där små hjärtljuden varje gång.
Om en stund blir det ännu ett besök hos doktorn för 2 vaccin. Så jag kommer förmodligen må skit i morgon som jag brukar efter vaccination.

Tills dess relax i soffan!Kommentarer
therese elgh

Härligt att ni båda mår bra vännen, vilka vaccinationer är det du ska ta i morgon?
Hur gick det med höst bilderna?

2012-10-17 @ 17:56:30
URL: http://tezzanlife.blogg.se
therese

Jodå går frammåt med skolan,trots att jag juts nu vill slänga iväg arbetet. har paus från det i kväll och till helgen tänker jag ta 24 timmars paus från det och bara göra roliga saker. Simma och ev gå på bio samt fika. Har börjat med bara fika på hegerna och ingen fika på veckorna. Träninge går inte alls just nu. Var ute och skulle köra ett pass löpning igår och då small det till i min vänsterfot igen. så Så nu är jag nästan 100 på att det antinge är minst 1 spricka i foten eller så har senan fått sig en jäkla smäll. Så har snart gått 1½-2 månader som jag inte kunnat träna ordentligt. Verkligen trött på allt vad skador och sukdomar heter just nu. Tänkte dock åka in och simma på ferdag (relax simmning på kvällen). Ah vad bra att du tagit dessa vaccinationer men ta det nu lugnt ett par dagar, är inte helt ovanligt att man reagerar lite på sprutorna.

Svar: Gud va tråkigt att foten krånglar. Förstår precis hur irriterande det är. Jag hade ju mitt knä ett antal pr och trodde jag skulle bli tokig.Låter osm en bra ide att köra simning. Kan du köra cykel nåt? Det är ju en lösning att kanske gå på spinning?
Jag antar att jag kommer bli rätt dålig efter vaccinen. Förra året tog jag stelkramp för att jag skulle kunna jobba på katthemmet. Jävlar va dålig jag vart!
Men hoppas det går över tills helgen då vi ska prova min förlovningsring och besöka Andys familj i Brighton.
Mysa med hunden ska jag deffinitivt göra!

Pauser är alltid bra i studie kvalité syfte. Brukar säga att andy ska ta breaks på jobbet och få frisk luft. Det resulterar i resultat med kvalité. men tror du han lyssnar på det. Nope. Mister "i know best about everything"
jag försöker också prenta in i skallen att lågintensiv träning är bättre än hans pass som är 10 min sprint, sen är han klar. Men men... det är ju upp till honom.
Jag längtar till du kommer tillbaka och vi kan powerwalka med vagnen och köra intervaller och styka på cricketfälten. :)
Nu ska vi äta kött, sparris och majskolv. Nyttigt värre. Jag vet inte, men jag tycker själv att jag gör mer hälsosamma val automatiskt nu än innan. Sjukt glad för det!

Hörs säkert i morgon!

Kramar
Lisenlife

2012-10-17 @ 20:19:12
URL: http://tezzanlife.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0