Djävulen själv och hennes syster

De två träningspassen idag var inte direkt a walk in the park. Spinningsinstruktören var djävulen själv och följden vart att jag fick träffa djävulens syster på bodypump passet.
Men jag överraskade mig själv. Jag kan nu ta lite tyngre vikte på pumpen vilket är superkul!!!

Men de är genomförda och kroppen ska nu få vila till söndag.

Nu en liten tupplur.

Kommentarer
Therese

Just nu kan du inte det men vem vet längre fram när du har fått i ordning på konditionen och varit frisk/ skadefri kanske du orkar det. Är det något jag lärt mig så är det att det fysiska och psykiska välmåendet inte kommer av sig självt och på en gång utan det har varit flera år av hårt och målmedvetet arbetet.

Så bara ge dig den på att du ska uppnå dina mål så kommer du att klara det.Ja det är det som är så skönt när det gäller träning, trots att man inte är på samma nivå så kan man dela med sig och den andra vet hur kännslorna kan vara de dagar det går bra respektive de dagar det går mindre bra.

Hur känns kroppen i dag efter de tuffa passen?

Undra om de ``sysstrarna´´ är släkt med min Box/HIT Tränare hahaha. men visst är det härligt.

Händer det nåt kul i helgen?

Ha en härlig lördag kram

2012-01-14 @ 19:01:27
URL: http://tezzanlife.blogg.se/
Anonym

Haha, men då vet du ju vad du tål just nu. Inte dåligt att köra två så pass tuffa pass som det är, speciellt när instruktörerna lyckas med att köra typ ``livet´´ ur en.

Absolut det får vi göra, Se bara till att inte bli sjuk den här gången. Vad härligt, själv ska jag köra 1 timmes powerwalk tror jag. Få se hur benen känner sig när jag börjar men en ordentlig promenad med stavar ska det allt bli.Annars har helgen bestått av träning och tentaplugg i natt blir det jobb.

Kram kram

2012-01-15 @ 12:52:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0