Cleen house mafia

I dag blir det städning och träning för hela slanten, men mest städning. Gummihandskarna är på och Ljudboken är laddad. Kl 12 är tiden utsatt för att jag ska ha nått målet "cleen house maffia"
När det är uppnått blir belöningen gymmet.

Helt klart bästa dealen!Kommentarer
therese

Riktigt bra deal, samma sak gäller för en annan i dag. Så härligt att kunna träna igen även om det inte blivit någon riktig hårdträning. Planen är lugnare träning denna veckan för att sedan öka på intensiteten näst vecka:-). Händer nåt kul i helgen?
Vilket förlag brukar du beställa dina bilder ifrån som du tagit? kram på dig vännen och ha en härlig dag

Svar: Gud va skönt att höra att benet repat sig. Kan tänka mig att ångesten varit på hög nivå utan träningen. Tro det eller ej så har jag ingen rädsla för förlossningen. Jag ser mer fram emot att se hur min kropp kommer att jobba för sig själv och följa faserna. Visst kommer det göra ont, men helt klart mer spännande än rädsla jag känner nu.
Jag är ju ganska stark naturligt så jag har nog lättare att förlösa än en kines till exempel.
I helgen blir det först att träffa "the puddingclub" Ett gäng gravida kvinnor som träffas över fika och pratar om allt möjligt. Ska även försöka ta lite bilder på pudding club medlemmarna för organisationens nyhetsbrev. Vart ombedd och helt klart tackar jag inte nej till att knäpa lite bilder.
Efter det blir det träning. Andy har kommit igång riktigt bra nu och han springer 3 km i taget vilket är längre än vad han brukar. Så jag är stolt trots att både du och jag vet att våra nivåer är aningen högre när vi ska träna :) Men helt klart en förbättring hos honom. Han går till jobbets gym 2 ggr i veckan och sedan lör och söndag med mig. Så med bebisen så blir det nog mkt gymbesök och badning som gäller .

Mina bilder. Jag brukar inte beställa små kopior. men när jag vill ha dem lite större så använder jag postfoto.se . När man beställer där kan man få ganska bra rabatte refter ett par beställningar, plus att man kan göra sina egna böcker osv.

Va ska du själv hitta på i helgen snäckan??

Saknar dej! Kramar Lisen
Lisenlife

2012-09-20 @ 09:36:39
URL: http://tezzanlife.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0