Gift to my self

En liten gåva till mig själv då jag inte kan besöka gymet lika ofta lägre. Medan min dotter tittade på och liknade av skratt så har jag kört mitt första pass med mina nya fina vikter.

Dagens träning vart:

67 min Powerwalk med barnvagnen (6,5 km)

21 min intensiv styrka (ingen mellanvila här inte! )Kommentarer
Therese

Bra jobbat vännen, ibland får man ta det man har hemma och bara köra på. Så gött att du fixat lite redskap för att göra det hela lite roligare och lättare. Gissa vad det första jag såg i dag på morgonen när jag kom till jobbet jo värdens berg med parisebullar, hallongrottor och kladdkaka. Seriöst den här dagen har verkligen inte varit lätt när det gäller att motstå socker. Va nästan så att jag hörde kladdkakan prata med mig haha. Men icke en bit åkte ner och så ska det se ut om 7 veckor också annars får jag inte springa midnattsloppet i augusti vilket jag verkligen vill.
Hur har det gått för din del???

2013-04-15 @ 19:40:45
URL: http://tezzanlife.blogg.se
ia pettersson

Vill bara säga att du inspirerar mig.. Jag bestämde mig att nu jävlar måste det göras nåt..
Men när jag tvivlar på att jag orkar, är det värt det.! Ja då läser jag lite om dina äventyr och tänker: JAG KAN JAG MED.. :D

Skönt att läsa hur mkt du tränar.. Då måste jag tävla lite mot dig :P ..

Själv slutade jag helt med godis och läsk för två veckor sedan och fan va chokladsugen jag är.. Men nu kör du "inget socker" och det stärker att fler skippar allt det goda..

Lycka till!

2013-04-16 @ 07:40:40
URL: http://metrobloggen.se/1978ia


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0